{0} reviews | Schrijf review

De Brue G.C.V. Verwarming & Sanitair
Zaventem - De Brue G.C.V. Verwarming & Sanitair pagina

Schutterslaan 19
1933 Sterrebeek (Zaventem)

02 731 43 29
0475 39 58 64
     

GCV De Brue – uw verwarmingsspecialist

U wilt zo comfortabel mogelijk wonen en werken. Dan is een goede verwarming cruciaal. Zéker wanneer de winter voor de deur staat. GCV De Brue uit Sterrebeek is uw specialist in centrale verwarming. Wij plaatsen, onderhouden én herstellen uw cv-installatie. Bent u aan het bouwen of renoveren, of is uw huidige systeem aan vervanging toe? Dan staan wij voor u klaar.

 

Goed voor uw portemonnee

Of u nu kiest voor verwarming op gas of stookolie … met de installaties van GCV De Brue bent u zeker van een zuinig verbruik. Wij rekenen voor al onze toestellen en ketels op topmerken, zoals Viessmann, Buderus en Radson. Dat, in combinatie met ons vakmanschap, garandeert u een verwarming van topkwaliteit. Schakel GCV De Brue in, en profiteer van een perfect geïnstalleerd en zuinig warmtesysteem. Ook met zonnepanelen hebben wij heel wat ervaring.

 

Al uw sanitair

GCV De Brue is ook uw specialist in de aansluiting en plaatsing van al uw sanitaire voorzieningen. Wilt u een nieuwe badkamer of is uw afvoer verstopt? Wij zorgen ervoor dat u in geen tijd geniet van perfect werkende kranen en leidingen.

 

Contacteer GCV De Brue!

Blijf niet in de kou staan. Contacteer GCV De Brue voor uw verwarming en sanitair. Bel 02 731 43 29.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 Bereken route